joi, 29 noiembrie 2012

OH, DAAAAA!

Legaturi primejdioase
O cunoaste toata lumea pe doamna din poza, de la cetatenii Romanului si taranii comunei Ion Creanga (unde nedistinsa a decis sa candideze, in speranta ca fiind la ani lumina departare de buricul Primaverii si Dorobantilor va reusi sa imbrobodeasca lumea - ceea ce s-ar putea intampla, din pacate) pana la vanzatoarele brandurilor de lux de la Milano, unde preadelicata isi completeaza saptamanal garderoba. 

DAR cine e nedistinsul din poza??? Ehehe...
ce poveste! De spus nepotilor! Pentru ca nu e exclus ca dupa ani si ani sa povestim despre Elena Udrea ca despre cealalta Elena, a lui Carol al II lea, si anume Lupeasca! Geniu rau, si una si cealalta! Din cauza lui Lupeasca, Carol al II lea si-a parasit tara si tronul regal si si-a luat lumea in cap, cat si fustele distinsei! Cat despre Elena zilelor noastre...multe imaginatii a incins, de la cea obscura a liliacului de la Cotroceni, pana la a lui Pinalti de la Neamt si Baconski de la Paris - caci ne amintim declaratiile libidinoase ale abjectului, ex ambasador la Paris, ala care l-a re-facut Presedinte pe Basescu in 2009 cu voturile "pe repede inainte", caci nu a uitat nimeni ca in 2009 Basescu a pierdut alegerile in Romania - in favoarea lui "Mihaela, dragostea mea!" - dar le-a castigat la ambasada din Paris, unde cica ar fi dat romanii navala la vot mai rau ca la ofertele promotionale de drujbe si tigai!


Nelutza+Baconski...vremuri, frate!

NELU IORDACHE il cheama pe ...manechinul din prima poza. Prieten foarte apropiat de Udrea, nu se stie inca daca "la epiderma", insa la catarama cu siguranta! Caci nu se poate altfel cand vorbim de milioane multe de euroi, pasiunea maladiva a blondei contrafacute. Asadar, Nelutza si Nelu, mari tovarasi de cardasie in ale businessului mioritic, si nu cu acadele si scobitori, ci cu...ASFALTARI, frate! Pai daca tot bagam mana pan-la coate si cu tot cu gat, atunci sa fie mierea groasa! Si miere mai groasa ca pe drumurile, pardon - hartoapele patriei, mai rar! Ca doar d-aia n-avem autostrazi, dar ce mai conteaza - avem regi ai asfalturilor! Iar Nelu Iordache este unul dintre astia, daca nu chiar cel mai rege intre regi!


Pinalti...e si el om!

Ca NU se poate face o afacere banoasa in Romania fara concursul politicului, o stie deja toata lumea. Deci, cum primea Nelutzu contracte cacalau de la STAT (avea si cate 10 contracte simultane, desi nu avea si dotarea tehnica - masini, utilaje, forta de munca decat pentru 1 sau 2!!!), daca nu cu nepretuitul concurs al unor oameni politici! Si in ultimii ani, madama Udrea a fost no 1 in politica noastra jegos-portocalie! Ca superbetea noastra era ditamai ministresa dezvoltarii cu cel mai mare buget dintre toti ministri, adica vreo 6 MILIARDE EUROI

Acuma DNA-ul s-a sesizat si a luat urma asfaltatorului Nelu. Asa s-a descoperit o paguba de numai 6 milioane euro (bacsis, raportat la cei 6 mld si la cat ne putem imagina ca s-a furat, dar atat de bine ca nu-i mai gaseste nici mama DNA -ului!), bani smenuiti din fondurile europene! Cine zicea ca nu se poate fura de la UE? Uite ca se poate, doar vointa, tupeu si...sprijin politic! Si ai pus-o! Pana una alta, DNA l-a saltat pe NELU!!!!!!!!! Azi! S-o fi intamplat minunea pentru ca Morar - fostul grangur al DNA - si-a pierdut influenta??? Mai, mai, mai...Atunci, sa speram ca ancheta va ricosa si spre Nela, ca asa e in...tenis!  


Love story ...


PS. chiar in aceste momente politistii si procurorii DNA perchezitioneaza companiile lui Nelutzu Iordache - ROMSTRADE si BLUE AIR!


O CHESTIUNE DE DEMNITATE!