joi, 6 septembrie 2012

CE ARE 1 SI CEILALTI NU ?


Basescu Traian - NEMURITORUL DIN CARPATI, Highlander de dambovitza, Christopher Lamber de la Murfatlar...domne, scurt pe doi: ce are individul asta SI nu au toti ceilalti 100 sau 1000 sau 10 mii de uslisti SAU ce are el si restul poporului de "n"-milioane de oameni + sau - o Aspazie si-un Zegrean??? CE ARE?

E de 23 de ani in fruntea tarii, ba ca ministru, ba ca primar general, ba ca Presedinte Suprem! Pe vremea lui Ceausescu tot la butoane era: ba la Constanta, ba la Anvers, ba la Bucuresti ! Ce-a facut toata viata lui?...
Smecherii. Si din smecherii - BANI! Cate miliarde de euro o fi avand smenarul asta prin Insulele Barbados numai el stie! De ani buni, de vreo 8, se chinuieste o armata intreaga de oameni sa-l scoata in afara ringului, degeaba! Acum il zvarli peste corzi si-n secunda doi ceva iti sugruma beregata! Ati ghicit, laba lui onctuoasa. Poti sa-l arzi pe rug, el rasare din cenusa precum pasarea Phoenix. Poti sa-i infigi drugi de stejar secular in inima, drugii se rup ca betele de chibrit de la fabrica lui Mircea BADEA. Il igropi in fundul pamantului, te trezesti ca-ti pica dimineata de pe conducta in ibricul de cafea. De l-ai expulza pe Marte, pana seara iti bate la poarta sa-ti vanda pamant verde martian.

Daca l-ai imbraca normal, cu o camasa si un pantalon de stofa ordinara l-ar latra cainii prin parc, ti-ar smulge mila si-un leu pomana. Asta pentru ca are si o fatza de pomanagiu. Spun "si", pentru ca e doar una dintre multele lui fetze pe care le intrebuintzeaza cu geniu cand situatiile le reclama. Ca un clovn imbatranit in rutina, el stie cand sa apeleze la moaca de stors lacrimi, cand la cea de baiat de gasca, cand la aia de golan de care trebuie sa iei distanta sau la aia de justitiar cu tot riscul. Cu o mana te gadila pe burta, cu cealalta iti smulge traheea. Acum te face sa crezi ca-ti da camasa de pe el si te pune la acelasi tacam regal cu el, ca in aceeasi clipita sa-ti expectoreze un flegmoi in amigdale si un cap in piramida nazala.




CUM a deprins BAsila toate aceste daruri? Poate din scoala vietii, caci le recunoastem pe cele mai multe in arsenalul oricarui derbedeu comun, poate pe unele nativ. Poate de fapt , din moment ce-i masinaria perfecta, soldatul universal invincibil, totul este mostenire genetica. Nu neaparat de la parinti, cat poate de la Mama Natura care a adunat tot ce avea mai infect in adenomul uman si l-a inoculat cu gratie de bijutier in cromozomul lui Treenica. Nu ai cum te masura cu Treenica, e exemplar unicat, cu "imbunatatiri" unice, cu arme unice. cu stiluri unice de punere in functie a acestora. ...

Ponta? Crin?...copii! Arena in care au ajuns cu buna...inconstientza, nu pare a fi de ei. Oricata silinta si-ar da, oricata inima si determinare ar implica, natura Mama le este potrivnica, din simplul motiv ca NU au fost "conceputi" pentru exterminare.  Domne, in cromozomul lor nu s-au alipit anumite functii de baza, cum ar fi: fara constiinta, fara bun simt, fara sentimente, fara mama, fara tata, fara Dumnezeu, fara decenta, fara ratiune, fara mila, fara moralitate, fara adevar, fara ezitare, fara obraz, fara masura si fara...numar. BASILA are toate aceste abilitati organice inca din stadiul uterin de zigot. Si-atunci, cum isi poate cineva imagina ca poate lupta si ar mai si putea invinge (!) o astfel de creatie, prin definitia sa: inexpugnabila?!?





Suntem condamnati sa speram. Pana la urma, David l-a dat pe Goliat cu fruntea de pamant!