sâmbătă, 28 iulie 2012

CINE E ACEST BASESCU?

...Ca tot omul, si Basescu are un inceput de la care poti demara o incercare de a-l cunoaste! Dar dupa doar cativa pasi prin biografia sa ajungi sa te trezesti intr-o fundatura. Si de ce te agiti sa iesi din aceasta fundatura, d-aia te afunzi si mai mult! Ca sa fie limpede din capul locului: Basescu nu a fost nicicand un oarecare, un om simplu precum majoritatea covarsitoare dintre noi. 

NU ca ar fi un aprioric rau daca esti altfel decat ceilalti! Dar e o mentiune care trebuie facuta, pentru a nu cadea in cealalta extrema de a crede ca Basescu a aparut de nicaieri sau din spuma marii ca Afrodita!

In primul rand mediul din familie a fost determinant, si ma refer aici la tatal sau, initial un simplu muncitor, ulterior racolat de PCR care l-a trimis la...
scoala de ofiteri de armata de la Sibiu, pe care a terminat-o in 1949. Peste 2 ani, in 1951, se nastea Treenel, la... Murfatlar!!! Asta e, istoria te "insemneaza", uneori cinic. Deci, a venit pe lume intr-o casa in care tatal era ofiter. Sa ne mire ca a ajuns si el peste niste ani tot ofiter?! Nu. Sa o luam pe scurtatura...In 1973, pe cand urma Institutul de Marina de la Constanta, Baselus este racolat de Securitate ca sa-i dea in gat pe colegi si profesori. Dupa terminarea Institutului se angajeaza la Intreprinderea de Exploatare a Flotei Maritime NAVROM Constanta. Practic, din clipa asta destinul lui este complet. Dar tot din clipa asta, noi muritorii de rand intram in fundatura aia cand vine vorba de a urmari traseul acestei FIINTE EXTRAORDINARE.

Desi e momentul in care el incepe sa-si puna tot mai apasat amprenta pe tara asta, totodata si paradoxal aceste amprente devin tot mai estompate! Cu cat lupul de mare isi marcheaza teritoriul cat mai pestilential, cu atat este mai greu sa-i decriptezi pasii. De ce? Pentru ca asta este maniera de lucru a impostorilor si escrocilor profesionisti, de categorie super-grea. Ei nu lasa niciodata urme, nu lasa semnaturi, ei doar trag...atele, ca niste maestri papusari ilustri! Mereu altii la inaintare, mereu tu in spate, dosit, ascuns dupa paravane. Altfel CUM ar putea el sa spuna cu atata golanie, AZI in iulie 2012, dupa 22 de ani de la Revolutie, despre DOSARUL FLOTA, ca "ati vazut undeva vreo semnatura a mea?!?"...Domne, se pare ca NU, nimeni n-ar fi vazut vreo dare din pix a sa! Dar ce ironie de prost gust: flota romana de 390 de nave s-a volatilizat din patrimoniul statului roman cat timp Maria Sa Basescu de la Murfatlar a fost director, secretar de stat si ministru in Ministerul Transporturilor, in care el activa inca din 1989, cunoscand deci extrem de bine cu ce se "mananca" acest domeniu banos al transporturilor, poate cel mai banos! 

Flota maritima romana era pe vremea sfarsitului lui Ceausescu A 7 FLOTA A LUMII, ca si capacitate de transport! Mai mare decat a Germaniei sau a Frantei! Numara 390 de nave si valora in jur de 5 MILIARDE DE DOLARI! Ghiciti CINE A CONSTRUIT ACEASTA AVERE A TARII? DIN MUNCA CUI A FOST EA POSIBILA, CU PRIVATIUNILE CUI? Ale poporului intreg, ale celor care azi ne sunt noua parinti sau bunici! Ghiciti si CINE S-A INFRUPTAT CU LACOMIE SI NESIMTIRE SI NEAM-PROST din aceasta avere creata de poporul asta chinuit? Cine? O mana de SMECHERI! Daca dvs aveti alte raspunsuri si mai elevate, v-as ruga se le spuneti! Eu nu am decat acest vocalular: niste NESIMTITI, ESCROCI, JEGOSI care aveau in mana lor painea si cutitul, aveau toate relatiile inca din vremea lui Ceausescu si mai presus de orice aveau...SMECHERIA IN SANGE! 



Basescu si alti vreo suta de insi au fost cercetati in dosarul cel mai faimos postdecembrist, dosarul flota. In 2007, deci la vreo 17 ani de cand a debutat talharia, DNA a dat verdictul: nevinovat! Toata lumea alba imaculata precum fundul unui bebe. Evident, si "fundul cel mai dalb si pur " al neamului nostru, Treenica!!! Stiu, nu va mirati. Era si normal, cand in mana ta sunt toate fraiele acestei tari! Judecatorii sunt ai tai, procurorii ai tai, serviciile secrete ale tale! Dar nu numai ca n-a fost gasit nimeni vinovat, insa DNA a gasit de civiinta sa aprecieze jegmanirea flotei, intrucat a scutit tara de eforturile cu intretinerea ei si a mai facut pe deasupra si un profit din vanzarea ei, niste milioane de dolari. Sa ne amintim, flota valora 5 miliarde de dolari!!! A 7 din lume...Asta inseamna sa fii scuipat in ochi, ca si popor! Asta e Basescu, presedintele nostru de 8 ani de zile. El nu a jecmanit tara asta de unul singur, dar sigur a fost CAPUL tuturor! Nimic n-a miscat in tara asta fara stirea si acceptul sau! Si fara sa-si ia PARTEA LEULUI!

SE MAI INTREABA UNII DE CE SA VOTEZE DA MAINE LA REFERENDUM??? Nu cred...

Multe ar mai fi de spus despre Basescu, dar scarba imi taie avantul. Multe ar fi de spus mai ales despre afilierea lui la SECURITATE, pentru ca daca NU ar fi fost omul baietilor cu ochi albastri el ar fi ramas un minuscul bisnitar si nicicum nu ar fi ajuns numarul 1 in STAT! Dar ca om al securitatii, atat in interior, dar mai ales in exterior cat a fost delegat la Anvers, Basescu era parte dintr-un angrenaj URIAS, DAR NU URIAS CA DIMENSIUNE, ci ca valoare a relatiilor si a cunostintelor. Toti cei care au preluat ROMANIA din decembrie 89 erau oamenii sistemul securitatii ceausiste! CINE se opune sa accepte asta va ramane vesnic un "visator" manipulabil! Si pe asta mizeaza si Basescu, pe ignoranta si credulitatea monstruoasa a romanului de buna credinta!

UN ULTIM ASPECT: Basescu a recunoscut zilele acestea ca el era putred de bogat inca de pe vremea lui Ceausescu. Spre comparatie, pe libretele de CEC ale Elenei Ceausescu s-au gasit la Revolutie 270.000 de lei. Basescu avea la acea vreme de 10 ORI MAI MULT DECAT CEAUSEASCA - ADICA 2.700.000 LEI. In 1989...Cum a facut el banii astia?! Din bisnita cu blugii si ciunga aduse de la Anvers?! Oameni buni, fiecare om traieste din domeniul sau de activitate. Esti tamplar, traiesti bine sau rau, dar din tamplarie! Esti electrician, profesor, doctor, strungar, etc...traiesti din acea sfera in care te misti. Basescu se misca...pe mare! Cu navele de petrol...

Oameni buni,
nu e nimic mai umilitor decat sa-si bata cineva joc de tine! Sa-ti spuna TE IUBESC, tu sa-l crezi iar el de fapt sa te scuipe in ochi...

Eu m-am saturat...

EU MAINE MERG LA REFERENDUM...

EU MAINE VOTEZ DA!

SCRIOASTEA, DEMITE-L PE BASESCU!

DA!


Un fleac, v-am ciuruit, zdrentelor!
Saracul! Ajutati-l pe Basescu! De aia 5 lei nici un cub de gheata  nu-si poate lua!