sâmbătă, 3 ianuarie 2015

SUVENIR ISTORIC

COABITAREA (vedeti copia originalului mai jos) - 12.12.2012, ora 22.50 - este cu siguranta cea mai cunoscuta fapta de arme a celui care chiar se crede premierul Romaniei, el fiind doar un impostor doctor in Drept si interfata escrocheriilor baronilor locali, unul dintre ei, Dragnea, acest ”jupan”, cum i se spune la Alexandria, fiind probabil si co-editor al actului coabitarii, pe langa Basescu. 

Genul acesta de intelegeri este total anacronic unei democratii, fiind apanajul grupurilor mafiote sau al clanurilor de interlopi care-si impart ”felia”. De necrezut...
aceasta coabitare este o parte de istorie a Romaniei pe care intr-o zi o vor invata copiii nostri la scoala (ce ironie a destinului, sa inveti din Ponta, Dragnea si Basescu, singurul lucru pe care ei l-ar putea preda ar fi un TRatat de smecherie cu subtitlul ”Alba neagra cu poporul”- sef catedra Basescu, conferentiar Dragnea, asistent preparator Pinochio). Il puteti citi, rasfoi, share-ui sau da copy...





In 2012 am avut alegeri parlamentare in 9 decembrie, USL a castigat zdrobitor cu 60%. In fine, vorba vine, alegerile fiind castigate de ANTENA 3 pe un vot masiv al cetatenilor contra lui Basescu. In aceeasi noapte Ponta anunta ca-i vrea pe UDMR la guvernare. Anterior alegerilor, Basescu anuntase ca nu-l va desemna pe PISOIUL Ponta prim-ministru, insa pe 17 decembrie o face, asta dupa vizita nocturna din 12 decembrie a Sfintei Treimi - Dragnea, Ponta, Crin - la Cotroceni si semnarea Coabitarii.


Vorba poetului-
”Ce urma lasa soimii-n zbor
Ce urma pestii-n apa lor...”

Dar politicienii nostri? Doar praf si pulbere dupa ei, pentru popor. Ca la capitolul beneficiu propriu, ei stau regeste. Cum are un Dragnea avere de 30 milioane euro?!!! Pai cam cum???? Si cum se face ca Teleormanul este in sapa de lemn dupa domnia lui Dragnea de 16 ani neintrerupti la Alexandria?

VIDEO - iti spune ceva asta, Dragnea? - VORBA-I VORBA, PUNGA-PUNGA



O CHESTIUNE DE DEMNITATE!