marți, 13 ianuarie 2015

PRESEDINTE PSD - IN PIELEA GOALA

FLORIN TECAU, lider PSD, presedintele Consiliului Judetean Arges si seful organizatiei judetene PSD.

CE face in timpul serviciului ”onorabilul” care conduce destinele cetatenilor unui intreg judet?
Face pe gigolo si pe latin lover-ul de Pitesti! Mai exact se dezbraca la pielea goala pe Facebook incercand sa seduca fete - in timpul sedintelor, al delegatiilor etc.

Mai jos veti gasi intregul dialog fierbinte dintre Tecau si fata de pe facebook.

CUM a fost ales acest ins sa aiba grija de copiii dintr-un judet al Romaniei? Copiii find doar cea mai vulnerabila si mai ignorata felie a societatii noastre. Apropo de copii, daca s-a nimerit vreun copil sa citeasca aceasta postare, e mai bine sa se opreasca aici. Deci, cum a fost ales si cine l-a propus si sustinut pe Tecau?
P...
Ponta! Anul trecut 2014, dupa ce fostul sef penal CJ ARGES, Costantin Nicolescu, a fost declarat incompatibil de ANI si a primit 9 ani de inchisoare pentru...obraz subtire, evident, atunci PONTA l-a desemnat pe ”infierbantatul” Tecau sa treaca la butoane, nu de alta dar toti banii unui judet sunt in mana sefului de la CJ! (Dragnea stie! si probabil are si o explicatie legala pentru AVEREA DE 30 MILIOANE EURO ).

Asadar, in Mai 2014 iubaretul fierbinte a ajuns sef de CJ Arges. Dupa doar cateva zile, Tecau isi reinnoieste juramintele de dragoste si fidelitate fața de sotia sa, Cristina, in cadrul solemn al nuntii de argint, aniversand 25 de ani de la casatorie.
Mai trec niste luni, pana in decembrie 2014, si ”demnitarul” nostru isi da arama pe fata dezgolindu-se la pielea goala pe Facebook, incercand sa impresioneze ”o fata oarecare”. De la politeturi si dulcegarii formale se ajunge la...vulgaritati crancene: el ii trimite poze indecente cu diverse parti anatomice (!), declarandu-i fetei toate visele si frustrarile lui sexuale, ma rog, fix ca la ”linia erotica”.



Tecau a incercat inca din prima clipa sa obtina o ”sedinta” cu fata, numai ca aceasta era timida si timorata de ditamai BAROSANUL care-i facea ei curte! Ea, un fel de Cenusareasa de facebook, obisnuita doar cu baieti, acum intalnea pe Marele Print calare pe armasarul alb al Statului. Era bulversata si se ciupea necontenit sa se trezeasca din vis.
Povestea tine 3 saptamani - doar pe facebook (mesaje nonstop) si telefoane. 3 saptamani de poezie si calvar erotic iar fata tot il amana pe Printul Tecau. Ea era o ziarista, ba mai mult era un...EL.

CINE ne conduce pe noi si pe copiii nostri?
CUM ajung tot felul de specimene dubioase, penale si imorale, sa ne croiasca umila noastra viata?

In cazul Tecau, zana lui buna s-a numit VICTOR PONTA.

Tecau, Ponta, Pendiuc

# nota -
poza de mai sus intre timp s-a rupt: primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, este la PUSCARIE, tot pentru ...”fapte bune” in folosul comunitatii care l-a si votat (fapte de vreo 5 mil euro).
Oare LIVIU DRAGNEA prin aceleasi fapte bune o fi agonisit averea de 30 mil euro? Nu e om din Teleorman sa nu stie cat de mult isi iubeste Dragnea semenii care l-au votat neintrerupt vreme de 16 ani in umila functie de Dumnezeu de Teleorman.

Dumnezeu Dragnea, Dumnezeu Tecau

IATA DIALOGUL FIERBINTE DINTRE TECAU SI FATA FACEBOOK, 5 decembrie 2014-7 ian 2015):








O CHESTIUNE DE DEMNITATE!