vineri, 9 noiembrie 2012

AZI A INCEPUT CAMPANIA ELECTORALA

AZI a demarat campania pentru alegerile legislative din 9 decembrie 2012, cand vor fi alesi senatori si deputati pentru mandatul viitor de 4 ani. 

Cum se stie deja, ieri USL si-a lansat programul de guvernare care spulbera orice concurenta politica - ROMANIA PUTERNICA este deviza sub care USL - prin liderii sai Victor Ponta si Crin Antonescu - se infatiseaza in fata cetatenilor, propunandu-ne noua tuturor o schimbare la fata a Romaniei - dintr-o Romanie umilita, dispretuita si saracita de Basescu si gasca sa portocalie, o Romanie ...
demna in primul rand prin respectul manifestat fata de proprii cetateni, fata de standardele da viata, de sanatate si educatie ale oamenilor nostri.

In oglinda, oamenii lui Basescu si Blaga ne spun deschis si franc ce au de gand cu noi, anume sa faac ceea ce stiu ei cel mai bine dat fiind indelungul exercitiu de 8 ani de zile de guvernare PDL-ista: sa ne ARDa la foc mic si-n propriul suc! 

Prima zi de campanie. PDL-ii, care acum isi zic ARD, au iesit deja la atac in stilul specific: cand nu ai ce altceva sa spui constructiv si mai ales cand nu ai cum sa-ti justifici jaful si nesimtirea practicate ca singurele politici de stat atunci cand ai avut butoanele la indemana, ei bine atunci nu-ti ramane de facut sa arunci cu noroi in stanga si-n dreapta in speranta ca vei reusi sa murdaresti intreaga scena dupa chipul si asemanarea ta mizerabile. Astfel, tocmai azi s-a gasit ca celebra si funesta si gretoasa ANI sa atace guvernul USL in functie, mai exact pe 4 dintre membri sai, pe care-i acuza de ...incompatibilitate! Asta dupa aproape 6 luni de guvernare!!! Cum tocmai azi in prima zi de campanie?!? Ei, uite asa bine! Azi a vrut Maria Sa Abjecta Basescu, azi se executa! 




Cine e seful ANI? Un pusti care nu stie cum sa-si justifice legal el insusi o avere mizerabil de mare tocmai pt un ins la 35 de ani, dar dobandita averea inca de la varsta de 30! Desigur, poate nu e pertinenta o corelare a varstei si averei cuiva, ca poti avea si 9 ani si sa fii putred de bogat - poate ca asa sunt parintii, poate ai o mostenire, poate un loz in plic, ceva! Dar HORIA Georgescu nu se hotaraste sa faca publica sursa averii sale!!! ...Deci se incearca, cum s-a mai incercat de foarte multe ori in aceste 6 luni de guvernare USL, discreditarea USL si a oamenilor sai pe toate caile doar-doar vor reusi sa reduca din avantajul enorm pe care il are USL in simpatia si increderea cetatenilor, doar-doar vor reusi sa coboare procentajul USL sub 50% la alegeri astfel incat sa fie o problema in numirea viitorului prim ministru si eventual sa poata Basescu forta numirea cuiva din anturajul sau scabros si...penal!

Horia Georgescu - banii, bre, de unde zici ca-i ai???
Videanu- un prim ministru dorit de Basescu!!!

Ministrii USL luati de ANI la ochi: Liviu Pop, ministru pt Dialog Social,  Eduard Helvig-ministrul Dezvoltarii, Ovidiu Silaghi-ministrul Transporturilor, Dan Mihalache-secretar general al Guvernului. Ce le imputa ANI - ba ca nu se justifica "colosala" suma de 45.000 euro in declaratia de avere a unuia, ba ca au avut si alte functii simultan cu demnitatea de stat, ba ca au favorizat un sindicat. Asta in conditiile in care numai o masina a lui Horia Georgescu este cel putin 40.000 de euro, fara sa mai punem la socoteala casele de juma de milion de euro si etc...din ce banuti Horica, bre?!? Ca matale nu esti decat un angajat la stat, bugetar!!! 


ROMANIA PUTERNICA





O CHESTIUNE DE DEMNITATE!